Gravírozásról

A gravírozás a személyre szóló ajándék készítésének diszkrét és elegáns módja. Az eljárás során a  gravírozógép lézersugara égeti/marja bele a tárgy saját anyagába a szöveget. Tehát a gravírozás szövege nem lesz színes, hanem az anyag textúrájának sötétebb vagy világosabb árnyalata.

Határidőnaplóknál egy árnyalattal világosabb, vagy sötétebb lesz a tárgy színénél. Fémtárgyaknál a fém saját színénél kissé sötétebb, a színes/festett fémeknél pl. tollak általában ezüst. A fa termékeknél a fa belső anyaga adja meg a színt, ez lehet egészen világos, vagy sötét "fa" szín.

A gravírozott felírat, név mérete: név hosszúságától függően 4-6 cm. A betű méretét ehhez igazítjuk.

Pár szó a HATÁRIDŐNAPLÓ gravírozásról, kérem figyelmesen olvassa el:

Melyik színt válasszam:

A gravírozás diszkrétebben látszik az alábbi színű határidőnaplón: fekete, kék, zöld
Élénkebben látszik az alábbi színeken: drapp, barna, szürke, padlizsán, púder

- A gravírozás betűmérete zsebnaptárak esetén 20-as, A5-ös naplóknál 22-es, B5-ös méretű naplók esetén 24-es. Szerintünk így ízléses, de ettől eltérő méretet is meg tudunk valósítani. Keresse munkatársunkat.

- A gravírozás általában a jobb alsó sarokba kerül, zsebnaptárak esetén középre az évszám alá, Lux naplók esetén a napló felső negyedébe tudunk gravírozni középre, vagy az évszám fölé.

Bármilyen kérésével, kérdésével keressen akár e-mailben vagy telefonon, hogy olyan terméket kapjon amilyet elképzelt.

A választható betűtípusokat a további képek közt találja. A gravírozandó szöveget és annak betűtípusát a megrendeléskor a megjegyzés ablakban adja meg. A logót e-mailben tudja elküldeni.

A megjegyzés ablakban megadott nevet/feliratot ctr C ctr V-vel másoljuk, hogy biztosan ne történjen elírás. Ha az ügyfél hibásan adja meg a nevet/feliratot azért felelősséget nem vállalunk!

 

 

blog comments powered by Disqus