Menü

A4 és A5 méretű irattartó konferencia mappa

Miért fontos egy irattartó mappa konferenciára?

A digitális kor világában is vannak olyan emberek akiknek fontos, hogy a gondolataikat, fontosabb jegyzetiket papírra vessék és kéznél legyen amikor csak szükségük van rá. Az Ő részükre ajánljuk az alábbi irattartó mappákat, akár konferenciára, meetingre, értekezletre vagy rendszerezésre. 

Irattartó mappák fajtái:

Válogathatunk kedvünkre az irattartó mappák közül nem csak megjelnésben de belső tekintetében is. Vannak hagyományos irattartó mappák de vannak olyanok is amelyek készítésénél törekedtek a modern stílust kedvelőkre. Pl. tablet és telefontartó. 

Léteznek gyűrűs irattartó mappák, cipzáras dokumentumtartó mappák, vagy cipzár nélküli konferencia mappák. A gyűrűs irattartó mappák általában cipzárasak és van olyan közülük amelyiknek fogantyúja is van, így gyakorlatilag az irattartó mappa táskaként is funkcionál. A4 és A5 méretben ajánljuk őket ragasztott bőr és műbőr kivitelben.

Ha nem találna elképzelésének megfelelő irattartó mappát keressen fel és igyekszünk megtalálni az Ön igényeihez illő típust. A fém lapra tudunk gravírozni nevet, logót így egyedivé teheti irattartó mappáját.

Rendezés:
Nézet: