Mark Twain golyóstoll és asztali naptár + gravírozással is rendelhető

Pedagógus asztali naptár + Mark Twain golyóstoll

Egyszerű a döntés RENDLEJE SZETTBEN és már meg is van az ajándék. Ha szeretné a tollat gravíroztatni adja hozzá a választási lehetőségnél. Névre gravírozva még személyre szólóbb az ajándék.

 

Mark Twain csavarómechanikás exkluzív fém golyóstoll matt tolltesttel, gunmetal applikációkkal és fém kéken író Parker típusú tollbetéttel.

 

Tanári zsebkönyvet a tapasztalatok szerint elsősorban a felső-tagozatban tanító, valamint középiskolai tanárok használják, mivel szerkesztése, időbeosztása az Ő tevékenységi körüket tartja szem előtt, mint például a félévi statisztikák elkészítését könnyítő mulasztási és érdemjegy táblázat.


A kiadványok az eddig megszokott formátumban (A/5, 145x205 mm) jelennek meg. A zsebkönyvek műbőrkötésben illetve többféle színes borítóval, három nyelven, jelzőszalaggal ellátva kerülnek forgalomba, 48 oldal információt, órarendet, osztálynévsort, 108 oldal heti beosztású naptárt (2024. augusztus tól 2025. augusztusig), 28 oldal jegyzetlapot és 8 oldal telefonregisztert tartalmaznak.

Heti beosztású, fehér papíros, A5-ös méretű.

Cikkszám: 53573
Kívánságlistára teszem
4.590 Ft
Kapható választék:
Gravírozás a tollra:
Mark Twain golyóstoll és asztali naptár + gravírozással is rendelhető
4.590 Ft

Leírás

A választható betűtípusokat az alábbi képen találja. A gravírozandó szöveget és annak betűtípusát a megrendeléskor a megjegyzés ablakban tudja megadni.