Ki-hogy tartja észben a programjait?

Ki-hogy tartja észben a programjait?

 

 

 

 

 

 

Na ne! Már megint rossz időpontra mentem...

3 típusú ember létezik, az egyik aki elvehetetlenül ragaszkodik a határidőnaplójához, évről évre határidőnaplót választ, rendel, abba jegyzetel. A másik típus aki az elektronika világában él és létezik és a telefonját vagy más elektronikus eszközöket használ arra, hogy felírja a fontosabb eseményeket, megjegyezni valókat. A harmadik típus aki meg van győződve arról, hogy megy ez neki fejből is, ezért maximum néhány papírfecni az íróasztalon, táskában. Legrosszabb esetben pedig maxiumum más időpontra megy a fogorvoshoz. Nem is olyan nagy probléma, csak az idő ment el vele meg némi benzinpénz.

Igazából én is a harmadik csoportba tartozom. Hiába választom ki évről évre, a nekem tetsző naptárat egyszerűen nem tudom napi szinten használni. Próbálok sok eseményt fejben tartani nagyjából sikerül is, de most nem vagyok biztos benne, hogy 10-én kell-e a kisfiamat vissza vinni a fogorvoshoz, ezért hétfőn fel is fogom hívni az aszisztenst aztán felírom a naptárba, na jó nem, eltökélt vagyok abban, hogy megjegyzem :)  

Ti melyik csoportba tartoztok? Milyen vicces dolog történt veletek azért mert nem írtátok fel az időpontot? Várjuk válaszaitokat egy kis ajándékért cserébe :)

blog comments powered by Disqus