Menü

2024-es * Womanext heti határidőnapló A5 méret

Ár:
4.950 Ft

Womanext heti határidőnapló A5 méret

A Womanext naptárkönyvben az év 52 hetében 52 vállalkozó nő motívációs gondolatai adnak útravalót. Újszerű heti tervezői és visszatekintő oldalak, nyári és karácsonyi tervező, valamint pénzügyi összesítő is található a Womanext 2024 naptárkönyvben. 3D lakkal felülnemesített borítóval rendelkezik.

Méret: 145 x 205 mm

 

Cikkszám: 5300-w
Kapható választék:
Színek::
Menny.:
Maximálisan rendelhető mennyiség: 1!

Leírás

A 2024-es *Womanext heti határidőnapló A5 méretű, praktikus és stílusos módot kínál arra, hogy rendszerezd mindennapjaidat és feladataidat. Ez a napló ideális kiegészítő minden nőnek, aki szeretne hatékonyan tervezni és szervezni az életét.

A termék tökéletesen alkalmas mind személyes, mind munkahelyi felhasználásra. Az A5 méretű napló könnyen kézbe vehető és hordozható, így mindig nálad lehet, bárhová is mész. A heti elrendezés segít abban, hogy könnyedén átlásd a heti feladataidat, találkozóidat és egyéb teendőidet.Emellett a heti előnézet is segít abban, hogy áttekinthetően láthasd az egész hetedet.

A napló strapabíró és minőségi anyagból készült, így biztos lehetsz benne, hogy hű társad lesz az egész év során. Az elegáns borító és a diszkrét dizájn pedig megfelelő stílust adnak a naplónak, akár munkahelyen, akár magánéletben használod.

A 2024-es *Womanext heti határidőnapló A5 méret funkcionalitása és praktikussága mellett ösztönző és inspiráló tartalmakkal is gazdagítva van. Motivációs idézetekkel és színes illusztrációkkal teli oldalak segítenek abban, hogy pozitív hozzáállással vághass neki minden napnak.

Bármilyen célt is tűztél ki magad elé, ez a napló segíteni fog abban, hogy az év minden napját hatékonyan tudd kezelni. Irányítsd az életedet és legyél a legjobb önmagad a 2024-es *Womanext heti határidőnaplóval!